ARTGALLERI.INFO

IMG_1971

 

 

IMG_0539

Jeg hedder  Iana Olsen Morgunova.

Jeg er kunstner og udstiller mine billeder på forskellige steder såsom gallerier og virksomheder.

Jeg har modtaget undervisning på Gardners  Porselæn Gymnasiet, Moskva Humanistiske Universitet med kunsthistorie og design som linjefag.

Jeg er ph.d. i pædagogik. I Denmark i flere år  have arbejdet  jeg som selvstændig designer og kunstner.

Jeg er et af de mennesker, der altid laver ”kruseduller”, tegner, maler eller former – sådan har det været siden jeg var barn, jeg kan simpelthen ikke lade være.

Kunst er det samme for mig som vand er til planter.

Min kunst er mit spejl hvor mine personlige udfordringer og sejre kommer til udtryk i farver, motiver og materialer. At male giver mig glæde, tankerne og fantasien slippes fri, jeg glemmer tid og sted, men vender tilbage til nuet fuld af indre ro og styrke. Mine værker afspejler min omgivelser, så hvorvidt det bliver et abstrakt eller figurativt værk, ved jeg ikke når jeg går i gang og det kan gå fra at være det ene til det andet mange gange undervejs.

Jeg har en umiddelbar ekspressiv tilgang når jeg maler mine værker. De indeholder mange lag, men også små feminine detaljer, stærke penselstrøg og gerne grafiske elementer. Jeg anvender en blandingsform af akryl, bejdse, kul, tusch, papir samt collager af elektriske dele, natursten og materialer. Mine værker er for mig fuldendte, når der er dybde, dejlige strukturer samt små overraskelser at spore. Jeg er ikke tilhænger af nogen bestemt -isme.

Jeg synes, at forskellige materialer inspirerer til forskellige udtryksformer.

Med mit kunst vil jeg  udfordre, og inspirerer dig på måder, du aldrig har forestillet dig. Dine livs ideer bliver forløst og styrket, når du blev inspireret  af  synergi mellem form og teknik – mellem kunsten og videnskaben.

Jeg  nedbryder de eksisterende materialer, omfortolke dem derefter tilbyde dem en ny form med nyt formål og således danner aldrig set før genanvendt,  innovativ  og ekstraordinære kunst.

Det er ligesom alkymi, der forvandler uædle metaller til guld, bortset fra at det bliver skrald til guld.

Jeg henter i inspirationen i alt rundt med: mennesker, musik, natur, men mest fra mine drømme og følelser.

Min første udstilling  var i Obninsk, Moskva, samt forskellige byer i Rusland.  I Danmark har jeg udstillet i forskelligere gallerier, Kulturcentrer og medborgerhuse.

Nogle af mine værker er solgt til Frankrig, Tyskland, Rusland, Schweiz, Norge og USA.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.