CV

IMG_1460

BAGGRUND

Jeg er uddannet på Moskva Pædagogiske Akademi med tegning og maleri som liniefag, og er ph.d. i pædagogik. I de sidste 10 år i Rusland underviste jeg som professor i pædagogik på Moskva Humanistiske Universitet. I Danmark underviste jeg i male og tegnekursus både for voksne og børn.

KUNSTNERISK MÅL

For mig har det været lige så naturligt at male som at trække vejret. Jeg nyder processen og lader lysten drive værket.

Da jeg var ung og begynde at male, besluttede jeg, at hvert mine maleri eller anden kunstnerisk er udfoldelse helt sin egen, med sin egen oprindelse og historie. Det er blevet til mange historier.

De fleste historier handler om mennesker, kærlighed, livet og naturen.

Jeg kalder nogle billeder for “Det skjulte”, da det er meningen, at den der kigger skal åbne sind og selv se, hvad der skjules for øjnene. Det er nemlig forskelligt, hvad det enkelte sæt øjne ser.

Nogle har kaldt mig lyrisk og romantiske maler.

Min malerstil kan bedst betegnes som impressionistiske.

KERAMIK

Jeg laver keramik til hverdagsbrug, ting som bruges til dekoration og  smykker for kvinder. I den mere funktionelle kategori findes skåle, fade, lysestager osv. I den mere dekorative kategori findes bl.a. vaser og dekorative skåle. Alle mine brugsting kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

IMG_1485

INSPIRATION

Naturen har altid spillet en stor rolle i mit liv og er mig til evig glæde og inspiration.

De fantastiske mønstre, former og farver der forekommer i naturen inspirerer mit arbejde.

:::::::::::::::::::::

Prismæssigt ligger mine malerier i intervallet 500 – 6000 kr., keramik 200 – 600 kr.

Nogle af mine værker er solgt til Frankrig (Nice), Tyskland (Frankfurt, Hannover, Berlin, Hohr-Grenzhausen) Sverige (Malmø), Rusland(Moskva, Obninsk, Sochi osv.) , Azerbajdzjan (Baku), Hviderusland (Minsk), Israel (Tel-Aviv, Ramle), Schweiz (Zürich), Italien (Marghera) og USA(Seattle, Denver, Boston, St. Francisco).

Jeg er meget interesseret i at høre fra kunstforeninger, virksomheder mfl. som er interesseret i at udstille mine værker.

Er du interesseret i evt. køb af mine værker, så giv mig et ring eller en mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.